Näiltä sivuilta löydät tietoa HOTin jäsenyydestä, menneistä kilpailuista, yhteystiedoista jne.

Liittyisinkö HOT:n jäseneksi?

Jotta HOT pystyisi toimimaan tarkoituksenmukaisesti ja täysipainoisesti, yhdistys tarvitsee uusia jäseniä. Liity mukaan iloiseen seuraan ja kerro HOTista ystävillesikin.

Hae jäsenyyttä tällä lomakkeella.

Jäsenrekisteri

HOTin jäsenrekisteri sijaitsee palvelussa nimeltä FloMembers. Jos olet jo jäsen ja sinulla on tili FloMembersiin, voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun tällä sivulla: Jäsenrekisterin kirjautumissivu.

Mitä tarkoittaa HOT-jäsenyys?

 1. HOT:n jäsenet ovat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia urheilijoita tai näiden urheilijoiden/urheilun ystäviä. HOTissa on jäseniä yhteensä noin 200. Kannatusjäseniä – jotka eivät osallistu urheilemiseen, vaan tukevat seuran toimintaa vapaaehtoisella jäsenmaksullaan – yhdistyksessä on muutamia.
 2. HOTin jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ja uusiutuu aina maksettuasi vuoden jäsenmaksun. Liityttyäsi jäseneksi saat vuosittain keväällä sähköpostilla ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Jäsenyys ei sido tai velvoita osallistumaan mihinkään. Yhdistyksestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sihteerille sihteeri (a) hot.fi tai puheenjohtajalle puheenjohtaja (a) hot.fi. Maksettua jäsenmaksua tai sen osaa ei palauteta. Jäseneksi voi erottuaan liittyä uudestaan.

Miksi minä liittyisin?

 1. Liittymällä HOTin jäseneksi tuet suomalaista seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöjen edustajille suunnattua (eli HLBTIQ) urheilua ja auta tekemään näkyväksi ongelmia, joita näiden vähemmistöjen edustajat edelleen urheilumaailmassa kokevat. Jäsenmaksu kalenterivuodelta on 15 euroa; pieni summa sinulle, mutta merkittävä tuenosoitus seuralle.
 2. Voit osallistua HOTin kurssiluonteisiin urheilutoimintoihin, vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen. HOT kuitenkin toivoo, että sen järjestämiin harjoituksiin kaikki osallistuvat kiittäisivät seuraa jäsenmaksun verran harjoittelumahdollisuuksien järjestämisestä.
 3. Jokainen jäsen on merkittävä esim. toiminta-avustuksia haettaessa. Kaupunki ja muut tahot jakavat avustuksia yhtenä kriteerinään mm. yhdistyksen jäsenmäärä. Mitä enemmän HOTilla on jäseniä, sitä paremmin seura noteerataan tuen hakijoiden joukosta.
 4. Liittymällä HOTin urheilijoiden joukkoon rohkaiset myös muuta urheilusta kiinnostunutta HLBTIQ-väkeä liikkumaan. Kun HOTin jäsenmäärä kasvaa, seuran lajivalikoima laajenee ja lajien jatkuvuus on paremmin turvattu.
 5. HOTissa voit harjoitella samanhenkisten ihmisten kanssa omana itsenäsi. HOTin harjoituksiin voi tulla ikään, kuntoon ja urheilukokemukseen katsomatta jokainen. Harjoitukset räätälöidään ryhmän toiveiden ja hengen mukaisiksi.

Mitä etua liittymisestä?

 1. HOTin jäsenenä voit osallistua kansainvälisiin HLBTIQ-urheilutapahtumiin. HOT on Euroopan Homo- ja Lesbourheiluliiton (EGLSF) sekä kansainvälisen h/l-vesiurheilujärjestön (IGLA) jäsenjärjestö, joiden järjestämiin urheilutapahtumiin HOTin jäsenenä pääset alennetulla hinnalla. Tapahtumiin pääset, vaikka et osallistuisikaan mihinkään kilpailuun.
 2. Jäsenenä saat HOTin tiedotteet automaattisesti sähköpostiisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua HOTin tai sen lajiryhmien järjestämiin virkistys- tai koulutustilaisuuksiin.
 3. HOT järjestää matkoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Jäsenenä pääset mukaan matkalle matkatoimiston HOTille myöntämällä alennetulla ryhmähinnalla.
 4. HOTin jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada alennusta joidenkin yritysten tuotteista ja/tai palveluista. Katso lisää Jäsenedut -sivuilta.

Miten liityn?

 1. Liityt HOTin jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä oheisen jäsenhakulomakkeen. Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä ja lähetämme ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyytesi on voimassa maksettuasi jäsenmaksun.
 2. Voit liittyä jäseneksi milloin tahansa käydessäsi harjoittelemassa. Jäsenmaksun voit maksaa ryhmän vetäjälle, joka toimittaa suorituksesi ja yhteystietosi sihteerille.

HUOM! HOT:n tiedottamisessa sähköposti on välttämätön. Ellei sinulla ole omaa sähköpostiosoitetta, niin hanki se. Ilmaisia sähköpostipalveluiden tarjoajia on runsaasti. Omalla sähköpostiosoitteellasi varmistat, että saat kaiken HOTin informaation. HOTin jäsenrekisteri ei ole julkinen, eikä jäsenyydestäsi anneta tietoa kenellekään. Lajeittain listaa pitää yllä kunkin lajin vetäjä. HOTin sähköpostilistasta vastaa ensisijaisesti jäsensihteeri. Muistathan, että teknisistä syistä ilmoittamasi sähköpostiosoite saattaa näkyä muiden samaan postitusryhmään kuuluvien (lähinnä samassa urheiluryhmässä olevien) sähköposteissa. Yleiset, kaikille yhtäaikaa lähetettävät sähköpostitiedotteet lähetetään piilokopiona, jolloin osoitteesi ei näy vastaanottajaluettelossa.

Kiitos, että tuet seuraamme. Tervetuloa mukaan!

Kuka sen voi saada?

HOT:n jäsenkortin saa kun on maksanut jäsenmaksunsa.
Jäsenmaksut lähetetään vuoden alussa entisille jäsenille. Uudet jäsenet saavat laskun täytettyään jäsenhakemuksen.

Mitä sillä saa?

Korttia näyttämällä saa HOT:n jäsenetuja.

Mistä sen saa?

Jäsenkortteja jaetaan pääasiassa lajivetäjien kautta, joten kysy korttia oman lajisi vetäjältä.
Lisäksi kortteja jaetaan HOT:n yleisissä tapahtumissa, kuten vuosikokouksissa.
Tällä hetkellä kortteja ei postiteta suoraan jäsenille.

Kortin uusiminen

Jäsenkorttia ei uusita, vaan se pysyy samana vuodesta toiseen. Vuosilukutarroja ei toistaiseksi ole teetetty, joten sitä ennen kortti kelpaa sellaisenaan, ainoastaan jäsenen allekirjoitus kortin taustapuolelle vaaditaan.

Jäsenedut käyttöösi jäsenkortilla

Jäsenkortin saat lajivetäjältäsi tai HOT:n yleisistä tapahtumista.

Setan ja sen jäsenjärjestöjen tapahtumat

HOT on Setan jäsen, joten saat jäsenkorttia näyttämällä etuuksia mm. tapahtumiin, koulutuksiin tai muihin palveluihin, joita järjestöt tarjoavat.

Hotellietu

IHG-hotellit ystävähintaan tästä linkistä.

Huomioitavaa; varausta ei voi perua kuluitta ja on muistettava printata friends & family voucher linkistä kohdasta 3.

Seuran / yhdistyksen postiosoite on: H.O.T. ry, Strömsintie 9 C, 00930 HELSINKI.

Pankkiyhteys HOT ry: FI42 1014 3000 2091 36 / NDEAFIHH (Nordea 101430 – 209136)

Ota yhteyttä:

 • Tietoa seurasta ja seuran toiminnasta – puheenjohtaja Leena Häyhtiö, puheenjohtaja (a) hot.fi
 • Jäsen- ja osoitteenmuutosasiat – jäsensihteeri Sergei Lahti, sihteeri (a) hot.fi
  • Jäsensihteerille lähetetään jäsenposteihin tulevat asiat
 • Talousasiat ja rahaliikenne – rahastonhoitaja Jari Vanha-Eskola, rahastonhoitaja (a) hot.fi
 • Nettisivut – webmaster (a) hot.fi
 • Urheiluleirit – leirit (a) hot.fi
 • Lajivastaavat – lajit (a) hot.fi
 • Lajien yhteystiedot löytyvät Lajit-sivuilta

HOTin pääasiallinen tarkoitus ei ole kilpaurheilu, vaan liikkumiseen aktivoiminen mukavassa ympäristössä ja hyvässä seurassa. HOTin urheilijat voivat osallistua myös kisoihin ja kilpailuihin seuran nimissä. Tähän mennessä HOT on ollut mukana muun muassa:

EuroGamesissa Helsingissä (2016),
EuroGamesissa Tukholmassa (2015),
World Outgamesissa Antwerpenissa (2013),
EuroGamesissa Budapestissä (2012),
EuroGamesissa Rotterdamissa (2011),
GayGamesissa Kölnissä (2010),
World Outgamesissa Kööpenhaminassa (2009),
Eurogamesissa Barcelonassa (2008),
Eurogamesissa Antwerpenissä (2007),
World Outgamesissa Montréalissa ja GayGamesissa Chicagossa (2006),
Eurogamesissa Utrechtissa (2005),
Eurogamesissa Münchenissä (2004),
Eurogamesissa Kööpenhaminassa (2003),
GayGamesissa Sydneyssä (2002),
Eurogamesissa Hannoverissa (2001),
Eurogamesissa Zürichissä (2000),
IGLA:n uintikisoissa Pariisissa (2000) ja Torontossa (2001),
GayGamesissa Amsterdamissa (1998)

Lisäksi HOTin urheilijat ovat osallistuneet moniin muihin kansallisiin (mm. lentopalloilun 6. sarjaan sekä masters-uinnin avoimiin SM-kisoihin) ja kansainvälisiin turnauksiin (mm. sähly-, sulkapallo- ja lentopalloturnaukset).