Laji on tauolla. Jos olet kiinnostunut Yleisurheilun lajivetäjyydestä, ole yhteydessä puheenjohtajaan: puheenjohtaja@hot.fi

Lisätietoja lajivetäjältä : Yleisurheilun lajimäärä on suuri ja harrastajien asuessa kaukana toisistaan on yhteisharjoitusten järjestäminen ollut vaikeaa.

Mitaleita  niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa ovat tuoneet niin 10-ottelijat, juoksijat: pika matkat, aidat ja keski pitkät ja pitkät matkat, heitoista: keihäs, kiekko, kuula ja moukari, hypyissä: pituus, kolmiloikka, korkeus ja seiväs.  Kilpailuissa on helpompi päästä  päästä tavoitteisiin teknisissä lajeissa , koska niiden harrastajia on vähemmän.

Tervetulleita olisivat myös nuoremmat osallistujat. Naisilla ja muun sukupuolisilla on hyvät mahdollisuudet menestyä kansainvälisissä mittelöissä.

Rooma EuroGames 11-13.heinäkuuta 2019  ja 2020 Düsseldorf ovat tavoitteina.

Eläintarhan urheilukenttä Helsingissä on hyvä useimpien lajien harjoitteluun. Kentältä voi vahtimestarilta lainata heittovälineitä.  Tekniikan opettelua voi tehostaa sopimalla yhteisharjoituksen toisten lajin harrastajien ja valmentajan kanssa. Aikuisten yleisurheilukoulut touko-kesäkuulla mahdollistavat oman lajin valmennuksen tehostamisen.

Touko-kesäkuun harjoituspäiviä ti ja to klo 16-18. Eläintarhan urheilukenttä.

YHTEYSTIEDOT

 yleisurheilu@hot.fi

Laji on tauolla

Lisätietoja lajivetäjältä