Uinti

HOTin uintiryhmä aloitti toimintansa lokakuussa 1999. Säännöllisten harjoitusten lähtökohtana on osaamisen lisääminen, kunnon kohottaminen ja sen ylläpito mukavassa sateenkaarevassa harrastusporukassa.

Uintitreenit pidetään kaksi kertaa viikossa valmentajan johdolla. Mikäli valmentaja ei ole paikalla, hän laatii etukäteen harjoitusohjelman, jonka mukaan uimme. Treeneissä keskitymme eri uintilajien (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) tekniikkaan ja harjoittelemme käännöksiä ja lähtöjä,  valmistumme uintikisoihin ja välillä muistamme pitää hauskaakin. Uintiryhmässä on mukana eri-ikäisiä ja -tasoisia uimareita. Tavoitteena on kunnon kohottaminen ja ylläpitäminen sekä eri uintilajien oppiminen ja uintitekniikan parantaminen yhdessä toisten uimareiden kanssa.

Uiminen Hotin ryhmässä on mielekästä, kun osaat uida esim. rintauintia yhtäjaksoisesti vähintään 200 metrin matkan ja uskallat sukeltaa veden alla viitisen metriä. Harjoituskerran aikana uintia kertyy uimarin taidoista ja ohjelmasta riippuen 2000-3500 metriä. Uinnin alkeisopetukseen ei Hotin uintiryhmässä ole mahdollisuutta. Aikuisten uimakouluja ja uinnin tekniikkakursseja on tarjolla mm. Urheiluhallien sivuilta.

Kevään kausi alkaa tiistaina 2.1.2024 ja päättyy toukokuun lopussa. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä, mutta aina kannattaa kysyä Esalta tai Marjalta, jos sinulla on kiinnostusta tulla kokeilemaan ja liittyä uintiseuraamme. Harjoitusajat ovat tiistaisin ja torstaisin kello 20.00 – 21.30 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Uida voi joko kerran tai kaksi kertaa viikossa. Uinnin kausimaksu on keväällä 2024 205€ kaksi kertaa viikossa uiville ja 135€ kerran viikossa uiville sisältäen:

  • sisäänpääsyn uimahalliin
  • valmentajan uintiohjauksen
  • kivat uintikaverit ja hyvän mielen. 😉

Kaikkien uimareiden tulee olla H.O.T. ry:n jäseniä. H.O.T. ry:n jäsenmaksu on 10-15 euroa vuodessa.

Lisätietoja Hotin uinnista voi kysyä lajivetäjältä sähköpostilla: uinti (a) hot.fi.

Perusharjoitusten lisäksi uintiryhmäläiset ovat järjestäneet kerran vuodessa yhteisen valmentajan vetämän uintiviikonlopun Tallinnassa. Järjestämme yleensä myös yhteiset kauden päättäjäiset. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme uintikilpailuhin Suomessa ja ulkomailla, mm. kansainvälisiin Eurogamesiin. Kilpaileminen on meidän seurassamme täysin vapaaehtoista ja tärkeintä on liikkumisen ilo omana itsenään.

YHTEYSTIEDOT

Esa ja Marja / uinti(a)hot.fi

HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT

Tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 21.30

Mäkelänrinteen uintikeskus, Mäkelänkatu 49.

Contact

Esa ja Marja / uinti(a)hot.fi