Uinti

HOTin uintiryhmä aloitti toimintansa lokakuussa 1999. Säännöllisten harjoitusten lähtökohtana on osaamisen lisääminen, kunnon kohottaminen ja sen ylläpito mukavassa sateenkaarevassa harrastusporukassa.

Valmentajamme laatii jokaista harjoituskertaa varten harjoitusohjelman ja käy itse paikan päällä 2 – 3 kertaa kuussa vetämässä harjoitukset (jolloin ohjelmaa ei lähetetä etukäteen), jolloin keskitytään enemmän eri uintilajien (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) tekniikkaan. Uintiryhmässä on mukana eri-ikäisiä ja -tasoisia mies- ja naisuimareita. Tavoitteena on kunnon kohottaminen ja ylläpitäminen sekä eri uintilajien oppiminen ja uintitekniikan parantaminen yhdessä toisten uimareiden kanssa.

Uiminen Hotin ryhmässä on mielekästä, kun osaat uida esim. rintauintia yhtäjaksoisesti vähintään 200 metrin matkan ja uskallat sukeltaa veden alla viitisen metriä. Harjoituskerran aikana uintia kertyy uimarin taidoista ja kunnosta riippuen 2000-3500 metriä. Uinnin alkeisopetukseen ei Hotin uintiryhmässä ole mahdollisuutta. Aikuisten uimakouluja ja uinnin tekniikkakursseja on tarjolla esim. Mäkelänrinteen omassa ohjelmassa.

Syksyn kausi alkaa tiistaina 4.9.2023. Ryhmä on varsin täynnä, ole yhteydessä Esaan ja Marjaan, jos sinulla on kiinnostusta liittyä uintiseuraan. Harjoitusajat ovat tiistaisin ja torstaisin kello 20.00 – 21.30 ja kausi päättyy joulukuun lopussa Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Uida voi joko yhden tai kaksi kertaa viikossa. Uinnin kausimaksu (syksyllä 2022 100€ kaksi kertaa viikossa uiville, 65€ kerran viikossa uiville) sisältää:

  • sisäänpääsyn uimahalliin
  • harjoitusohjelman, joka tulee sähköpostitse
  • valmentajan uintiohjauksen, silloin kun on paikalla
  • uimaseuran harjoitusvälineet eli pullarit ja lättärit mahdollisuuksien mukaan

Kaikkien uimareiden tulee olla Hot ry:n jäseniä. (Hot ry:n jäsenmaksu on 10-15 euroa per vuosi)

Lisätietoja Hotin uinnista voi kysyä lajivetäjältä s-postilla uinti (a) hot.fi.

Perusharjoitusten lisäksi uintiryhmäläiset ovat viimeisinä talvina järjestäneet yhteisen valmentajan vetämän uintiviikonlopun Tallinnassa.. Järjestämme yleensä myös yhteiset kauden päättäjäiset. Kesällä 2016 14 HOT:in uimaria osallistui EuroGameseihin Helsingissä ja HOTilla oli useampi viestijoukkue kisoissa. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista ja tärkeintä on osallistuminen mukaviin urheilutapahtumiin.

YHTEYSTIEDOT

Esa ja Marja / uinti(a)hot.fi

HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT

Tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 21.30

Mäkelänrinteen uintikeskus, Mäkelänkatu 49.